top of page
Zoeken
  • olierook98

Meld je aan voor de Tour de Weimarstraat

Bijgewerkt op: 23 aug. 2020

Op 5 september 2020 laat de buurt luid van zich horen met een Lawaaifietstocht in de Weimarstraat als protest tegen onveilige (verkeers)situatie in de Weimarstraat. Maak je (kinder)fiets mooi en lawaaiig  (denk aan een fietssirene, blikjes achter je fiets, bellen en toeters, kleppers tussen de spaken)!


Vergeet ook je spandoek niet en kom om 12.00 naar het Regentesseplein. Daar verzamelen we voor een fietstochtje door de Weimarstraat. We eindigen om ongeveer 13.00 voor het pand van Wij Weimar (Noorderbeekdwarsstraat 218). De mooist versierde lawaaifiets wint een prijs!Het derde deel van de Weimarstraat (het stuk tussen de Beeklaan en de Valkenboskade) is al vele jaren lang onveilig en aan het verloederen. Normaal op je fiets rijden of oversteken is er niet bij. Louche praktijken en verkamering van panden zijn ons een doorn in het oog. Graag dragen wij positief bij aan de Weimarstraat!


Wil jij ook

  • meer ruimte voor de fiets en voetganger

  • veilig door je eigen buurt kunnen bewegen

  • aanpak van het drugsverkeer

  • meer groen en minder graffiti en rotzooi

  • meer ruimte voor ontmoeting met je buren en minder voor drugsgebruik

Fiets dan mee en laat van je horen!


Aanmelden voor Tour de Weimar 

Fiets dan op 5 september met ons mee en laat van je horen! Meld je aan via info@wijweimar.nl o.v.v. Tour de Weimar. PS natuurlijk houden we de Coronamaatregelen in acht. 1,5 meter afstand is goed te waarborgen met al die fietsen er tussen.


Meer informatie is te verkrijgen via info@wijweimar.nl.

152 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page