top of page
DSC02703.jpg

Over ons

WijWeimar wil, als onderdeel van de stichting Buurteigenaren Valkenbos & Regentes (BEV&R), een bijdrage leveren aan de versterking van de Weimarstraat en omgeving.

 
Waarom Wij Weimar?

 

 

 

De veiligheid in en rondom de Weimarstraat is een actueel onderwerp. Een terugkerend thema daarbij is de concentratie van coffeeshops in de Weimarstraat tussen Beeklaan en Valkenboskade. Maar er zijn meer facetten die de veiligheid en de leefbaarheid in de Weimarstraat negatief beïnvloeden.

Wij Weimar kiest ervoor zich niet direct met het thema veiligheid te bemoeien maar zich te richten op de organisatie van positieve activiteiten. Naar onze stellige overtuiging zullen deze nu en op termijn een gunstige invloed kunnen hebben op woon- leef en ondernemersklimaat in de Weimarstraat. Wij Weimar houdt uiteraard goed contact met bewoners en groepen die zich primair richten op aspecten van veiligheid. 

Lees ook het Beleidsplan 2019-2024 van de stichting BEV&R (Buurteigenaren Valkenbos & Regentes)

De Weimarstraat ... en nu? 

Begin juni heeft de groep Wij Weimar een stuk geschreven over het heden en toekomst van de Weimarstraat. Hoe zie die er nu uit, wat zou er moeten en kunnen gebeuren om de straat te verbeteren?


Meer weten? Lees dan het stuk De Weimarstraat .. en nu? 

 

bottom of page