top of page
Zoeken
  • olierook98

Republiek Elektriek: nieuw festival op Park De Verademing

Op 28, 29 en 30 augustus richten we in de schaduw van de Elektriciteitsfabriek een nieuwe feestrepubliek op. Een Regentes-Valkenbos-republiek waar je kunt blijven kamperen, waar je kunt luieren, eten, genieten van dans en muziek van wijkgenoten, van allerlei voorstellingen. Een republiek waar je een paar uur geniet en weer naar huis gaat of waar je op vrijdag met je vrienden, je gezin, je partner en je tent aankomt en op zondagmiddag weer vertrekt. Op het gezamenlijke buurtdiner op vrijdagavond wordt de republiek pontificaal en feestelijk uitgeroepen.Vrijwilligers gezocht

Noteer vast deze data (28, 29 en 30 augustus) in je agenda, maar voorlopig zoeken we vele actieve buurtbewoners.

We zoeken naar vrijwilligers, bandjes, ondernemers, wijkorganisaties en sponsors. We hebben werkgroepen waar je je bij kunt aansluiten: programmering, duurzaamheid, buurtcamping, communicatie, flyerteam, horeca, aankleding en facilitaire zaken, enzovoort. We zoeken enthousiastelingen die mee kunnen organiseren, of die tijdens het weekend van Republiek Elektriek kunnen sjouwen, achter de bar kunnen staan, of die gewoon lekker kunnen zitten bij de campingreceptie.


Brainstorm zaterdag 9 mei

Het festival staat in het teken van verbinding en duurzaamheid; alles wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk en voor een breed publiek: alle wijkbewoners zijn welkom.

Op zaterdag 9 mei organiseren we een brainstorm met een hapje en een drankje. We beginnen om 15:00 uur, bij Wij Weimar en gaan dan alle plannen naast elkaar te leggen en zetten de werkgroepen flink aan de gang.


Bijeenkomsten

Verder komen we bij elkaar op dinsdag 12 mei, maandag 8 juni, maandag 6 juli en maandag 3 augustus, iedere keer in Wij Weimar van 20.00 tot 21.30 uur.


Meer weten?

Wees Welkom en kom ook!

Voor meer info: Bonny van der Burg: 06 180 184 91 / info@republiekelektriek.nl

223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page