top of page
Zoeken
  • olierook98

PETER MULVEY Donderdag 5 maart in Wij Weimar

Het optreden van Peter Mulvey is in het 'wijklaboratorium' van Wij Weimar, op de hoek van de Weimarstraat en de Noorderbeekdwarsstraat. Deuren gaan open om 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur.Het wordt een geweldige avond

Peter Mulvey is zoveel meer dan een singer-songwriter, hij is een analytisch denker, een amateur astrofysicus, een politiek beest, een fietser, een gitaarspeler par excellence, een TED-talker, een man met een enorme dosis humor en groot intelligent vermogen, en al deze eigenschappen, vermengd nog met een dosis bescheidenheid en zelfspot, zorgen ervoor dat zijn shows een aaneenschakeling zijn van een gamma van emoties, wat weer garant staat voor een hele geweldige avond.


Nieuw album


In 2017 waren er een aantal ontwikkelingen waardoor Mulvey de winter doorbracht in het lege huis van een vriend in Fort Atkinson, een klein stadje in het  Midwesten van de VS.  Alleen en verdwaald midden in zijn leven, wandelde hij elke dag uren lang langs het bevroren moeras van de rivier de Bark en door de winterse eiken-savanne in de buurt; soms met vrienden maar meestal alleen. De songs kwamen binnen, op een beetje vreemde, maar levendige en snelle manier. 's Nachts schreef hij op wat hij die dag gehoord had. Deze songs werden zijn nieuwe plaat, 'There Is Another World', een levendig droomlandschap van fantasierijke, haiku-achtige auditieve schetsen, waarbinnen veel boeiende, beklijvende en ook lieve songs te vinden zijn.


Beperkt aantal plaatsen

Dit concert is huisconcert, dus met minimale versterking, de bar is bemand worden door vrijwilligers en het zal ook misschien wel een beetje schuiven zijn met stoelen. Er is plek voor maar 30 man of zo, dus meld je vooral aan; als het drukker gaat worden zullen we gaan werken met een wachtlijst.


Kaartjes

Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page